Ny telefon

27/2

fattar inte var tiden blir av. Dagarna bara går och jag får inget vettigt gjort. Naturligtvis skulpterar jag som vanligt men.....

I onsdags var vi och gratulerade Simon på hans 19 års dag. Vi har inte setts på nästan ett halvår! Gud vad grabben har förändrats, lika go som vanligt men han har halverat sig själv. Han har minskat nästan 20 kilo och han är bara muskler. Han är skitsnygg. Nu får det inte gå 6 månader emellan mötena. Helene var lika snygg hon.
Vi systrar måsta hålla bättre kontakt. Men det är svårt att få ihop det ibland och som jag sa nyss: tiden bara rinner iväg.

Idag var jag och Stefan och köpte en ny mobil till mej. Det blev en LG och det är skitsnygg. jag är nöjd med valet och kommer att vårda den ömt.

Anki

Ny telefon.......

23/2

Nu är jag riktigt sur..på Sony ericsson. nu är det min telefon som inte har täckning, och ja, jag har prövat med simkort i annan telefon så det är mobilen det är fel på. Martinas är fortfarande på lagning. Sist jag lämnade in telefonen för rep. kunde de inte fixa den så jag fick en ny. Jag tror att det är andra elle tredje rep för Martinas telefon. Nu är jag på jakt efter någon annan. Tror jag vill ha en samsung. Tycker inte om Nokia. Vi får väl se vad det blir. Lite tråkigt för jag gillar min mobil och kan den innan och utan, snygg är den också.....

Annars händer inte så mycket. Igår var jag, Marcus och Jonas på väla för att handla kläder. Vi fick ihop en del på Cubus. Han fick 5 tröjor och ett par jeans för 1200 kr. Nu har han så han klarar sig ett tag ialla fall. imorgon ska han klippa sig och det går åt pengar där med. Snart får jag gå med lackväskan på stan...
Anki

Nytt ansikte

21/2

Nu fick jag tid och lust att skriva litegrand. I Fredags fick Smulan både mej och Stefan att blir oroliga, varför? jo hon gnällde och pep i flera timmar och vi visste inte vad vi skulle göra. Iövrigt var hon pigg och på alerten. Hon åt inte ordentligt och tackade nej till godsaker. När vi skulle lägga oss var hon bara för mycket....hon bäfftade och gnällde, sprang omkring och jag fick inte en blund i ögonhålorna. Då åkte hon ut ur sovrummet för jag ville inte hon skulle väcka Stefan. Inte fan hjälpte det....jag fick gå ut och lägga  mej med henne i soffan, där låg jag och talade lugnande och smekte henne hela tiden medans hon gnällde och pep. Stefan kom ut och undrade vad vi gjorde i soffan, vi gick in och la oss igen. Igår kom jag på vad det är för fel....hon är skendräktig. Undrar om hon tror att jag är hennes valp för hon springer efter mej hela tiden, hon tycker nog att jag är jobbig och svår att hålla reda på. Helst ska jag bära på henne (tycker hon alla fall). Hon är tio år så det här är hennes första kull.......

Vi har jobbat lite grand i helgen, jag med keramik och Stefan med sina smycken. Idag ska vi träffa gamla arbetskamrater och gå ut och äta, det ska bli både gott och trevligt. 

Nya böcker

18/2

Stefan har köpt nya böcker till Martina och mej. Han har sagt att vi SKA läsa dessa och det kommer vi naturligtvis att göra. Den ena är "Att välja glädje" En bok om att få ett bättre liv av Kay Pollak och den andra är "lyckoformeln" Vad vetenskapen kan lära oss om lycka av Stefan Klein. Stefan har köpt dessa då martina mått dåligt. Han är gullig.

Jag har bestämt mej.......ordet MÅSTE ska bort från mitt vokabulär. Det har en så dålig klang och det blir så negativt. Istället ska jag använda ordet SKA. Alla MÅSTEN ska bort. Ialla fall när det gäller mej själv. Det låter trevligare när man säger " att idag ska jag åka och handla" istället för att "idag måste jag åka och handla". Eller hur?.......

going on

15/2

Idag väcktes jag abrupt av marcus, han hade missat bussen IGEN. Händer det en gång till blir det vatten och bröd månaden ut! Efter avslängning av odågan gick jag och lade mej igen. När jag väl kom upp igen, beredd på att gå ut med hundar, hämta tidning och koka kaffe. Inget behövde jag göra, jo koka kaffet, Malin hade gjort allt det andra och gisses vad jag blev glad! Sedan gick allt av bara farten, fick städat på uteplatsen, städat i köket, tvättat och dammsugat. Det kändes riktigt bra. Jag får väl lida imorgon....men det tar vi då.
Har skulpterat en isbjörn och tyckte den blev riktigt bra faktiskt. anki
 Stefan i martinas pyjamas

mysbesök

14/2

Igår lördag var fullt ös hela dagen. Jonas och Marcus åkte iväg till Helsingborg samtidigt som jag åkte till Jonstorp för att assistera Yvonne. Det var ett roligt gäng tjejer på 9st och det var både förfriskningar och glada tillrop. Skitkul! När jag kom hem satt våra allra bästa vänner i köket (Ninni och Henrik) och helvete vad jag blev glad. Martina hade också kommit hem och lite senare dök även Martinas kompisar Kim, Sandra och Sofia upp. De satt och pratade och mös i köket. Efter ett par timmar kom Halit och jag tror att de satt kvar fram till halv tre!. Jag hade ätit melon och fick allergi så kl halv två gick jag upp för att duscha! tog en clarityn och låg och läste till tre halv fyra, först då lugnade sig klådan.

Idag har Pappa och Gunilla varit här. jag fick låna en telefon av modell ?. Det är en nokia och den är ny, alltså bättre än stenen jag hade tidigare i väntan på marcus inlämnade telefon. Sedan gick vi in och tog en kopp kaffe hos Victoria och Ronny. Lille Ludvig hade hosta och var förkyld. Jag älskar den ungen. Hanna hade en kompis och hon är lika go hon också. Karin har hämtat den lilla vita hanen som skulle till Hässleholm och vi har pratat sedan dess och leveransen gick jättebra. Jo föressten jag gjorde färdigt en elefant igår också. Han är riktigt tung ska jag säga.

Anki

lite bilder

lite bilder på mina alster



kolla in istappen

seg...

11/2

Ja som överskriften säger så är jag jätteseg. Kommer inte igång med något vettigt alls känns det som. Jag tar en runda med dammsugaren,- sätter mej vid datan. Tar en runda med disken-sätter mej vid datan och så håller jag på. Ända gången jag slutför något är med keramiken. Ja, ja, så kan det ju vara ibland men inte alltid. Jag och stefan har vardera gått ner ca 5-6kg. Vi äter nyttigare, inte så stor portioner och så äter vi oftare. Detta på en period på 5-6veckor. jag är jättenöjd och känner mej mycket nyttigare och lättare.

Jag har börjat på en ny bokserie som jag lånar av min egna personliga bibliotikarie Vanja. Författaren heter Janet Evanovich och dom handlar om Stephanie Plum. Hon är prisjägare, en mycket otursdrabbad och ibland dråplig sådan. Jag skrattar högt när jag läser dom, de är skitroliga och jag rekommenderar dom skarpt.

Karin, min kaninkompis ringde och sa att en av mina ungar är kanske såld till Hässleholm. Får reda på mer på lördag. Det är den vita hanen som är på tapeten. Bra att jag får in lite pengar för man lägger ner mycket.

Ikväll åker jag till Yvonne i Jonstorp för att hjälpa henne med kvällskursen. ska även dit på lördag. Ska bli kul.

Nu är det Smulans mage som strejkar. Hon kräks och har diarré. Henne kan man ju inte ha fastande i två dagar för då försvinner hon helt. Jag får hålla extra koll på henne eftersom hon har epelepsi.


Dr Bach blomsteressenser

9/2

Igår fick jag faktiskt loss tummarna jag sitter på och åkte till plantagen för att inhandla diverse blommor. Jag har inga gröna fingrar och det blir dyrt i längden. Igår fick köksfönstren nytt och fint. Nu gäller det att hålla liv i dessa plantor, ett tag ialla fall. Pappa och Gunilla var på kaffehumör och lite sällskap är aldrig fel. Martina och jag åkte ju till Maria på Oscarsgården och Martina fick sin healing. Hon har ju varit så otroligt trött och tungsint, Maria rensade henne och gav henne ny och stark energi. När vi åkte därifrån kände Martina sig lättare. Hon hade haft ett helt fotbollslag med b-änglar som tyngde henne. Vi som vet att detta fungerar. Testa! Gå in på min länk tlll Oscarsgården och läs om både healing och blomsteressenserna. Blomsteressenserna  fungerar både på människor och djur.

Både Marcus och Martinas Sony Ericsson mobiler är på lagning. har precis kommit hem från att ha lämnat in telefonerna. Martina kommer att vara utan i 3 veckors tid. Vi får se om hon kan låna någon då hon inte har fast telefoni. Marcus har min telefon och i värsta fall får han vara utan och Martina ta min.

Anki

kristallhealing

8/2

Klåda, klåda, klåda. Jag tror jag blir tokig! Har under en tid haft en jävlig klåda och upptäckte att det var jordgubbarna som jag använde i min smoothie. Tog bort dessa och klådan försvann. Igår åt jag dock apelsiner och det måste vara dom jag inte tålde för hela natten har varit en jävla klådnatt. Jag gick upp och skrubbade mej i duschen, smorde in mej men inget hjälpte. Det kliade under naglarna, fotsulor, handflator och jag såg ut som en spetälsk på kroppen. Mitt i detta skit har jag ångest så denna natt önskar jag ingen. Fy. Nog om detta.

Idag ska jag och Martina till Maria på Oscarsgården för en kristallhealing. Martina ska testa detta då hon mår dåligt och är sjukligt trött. Alltså denna familj. Vi är oftast väldigt glada och spralliga, men ibland tar annat över och vi blir som soffpotatisar och vill inget. Vi försöker göra som Johan Glans-gå och lägga sig i fosterställning och hoppas att allt går över. Allt blir så jobbigt, det blir som att bestiga berg när man bara ska gå över kullen.


snö, snö, snö

3/2

Inatt vid ett fick Stefan åka till jobb för att skotta. Det gjorde han till kl 6. Sedan hem och skotta så sammanlagt har han skottat i 12 timmar. Tro fan att han har ont i axlar och rygg. Nu vill jag inte ha mer snö! Marcus är fortfarande hängig men Martina mår bättre. Just nu finns det inte mycket att göra, kan ju inte gå ut för all snö. Att gå över ängarna är det inte tal om. Man får pulsa ut till kaninerna.

När det gäller min keramik blir jag lite frustrerad. Det här med att det ska glaseras, jag tycker ju egentligen bara om det råa och vill inte glasera. Jag känner nästan att jag måste glasera grejerna, men jag gillar det ju inte. Vi får se hur jag gör hädanefter. Anki                                                                                                     Den torkar lite ojämt.

....

2/2

Helgen bara försvann, Martina, jag, Stefan, Marcus och Jonas satt och tittade på spökfilmer i Fredags, riktigt mysigt. Försökte i Lördags skulptera ett nytt barnansikte, jag blev så förbannad att jag fick lägga av. Tog upp kampen med leran i söndags. Huvudet blev efter ett tag klart! 

Marcus är sjuk, feber med öron och halsont. Han har fått vara hemma och blir nog hemma i morgon med. 
Martina är också dålig, men med sin depression. Igår tog jag med henne så hon fick storhandlat. Idag hoppas jag hennes b-droppar kommit med posten. Maria på Oscarsgården har skickat dem akut. Det är jobbigt att stå brevid och inte kunna göra så mycket mer än att lyssna och stötta. Suck! vi är så lika.

Jag och Tanja tog vår dagliga morgonprommenad, man blir helt slut av att pulsa i snön, Tanja stannade var tredje minut och tuggade av snö mellan trampdynorna. Bamse har blivit bättre, igår va första dagen utan kräkningar och diarré.

Vi har ett fågelbord utanför köksfönstret, där samlas det en del fåglar. Blåmes. talgoxe, rödhake, bergsfink. pilfink. bofink, gråsparv, gärdsmyg, koltrast, duva, och fasan. Nu har det börjat snöa ordentligt och maten till fåglarna går åt. 

Anki  

RSS 2.0