Ny familjemedlem.

13/6

Ifredags tog min systerson Simon studenten. Han har verkligen varit duktig och gick ut med toppbetyg. vi i hela familjen önskar honom lycka till i livet. Det är mysigt att träffa alla under sådana förhållanden, god mat, god dryck och ett enormt älskat sällskap.

I går åkte jag och Stefan till Laholm för att hälsa på Linkan och mamma. De bjöd på sill och potatis. Jag bara älskar detta och kan nog äta det varje dag under hela sommaren. Jordgubbar och glass till efterrätt är inte heller dumt. fick med oss stockrosor hem, de ska planteras vid redskapsskjulet.

Och idag, idag hämtade vi vår nya, redan älskade familjemedlem. Tess, en trefärgade(skölpadd) liten 9 veckors katt. Hon har ögoninflammation, nysningar och massor med löss. Hon är underbar. Lössen försöker vi få bukt med, apoteket imorgon för att få ögonsalva, nysningarna får jag ta reda på hur jag gör, annars veterinär. Idag har denna lilla varelse åkt från ett stall...en timme bil, träffat tre hundar och en ny katt, badat, kammats, fått ett nytt hem och ändå inget gnäll, inga arga tendenser, inga bett. Hon har lekt, utforskat, ätit, gått på lådan och sovit. Fantastiskt hur hon anpassat sig. Hon har till och med försökt leka med Smulan. de har ätit ur samma skål. Måste säga att mina hundar också är fantastiska. Bamse vill bara pussas, Tanja accepterar och Smulan.....ja hon tittar lite medlemsamt på mej, men hon accepterar hon också.

Just nu sitter jag och väntar på Marcus. Han har varit på Kiss-konserten i Malmö. Han är förmodligen på väg hem. Hans Pappa bjöd honom och Marcus har sett fram emot detta länge. Hoppas dom haft trevligt.

trädgårdsrundan.

9/6

Jag VET att jag inte skrivit på länge, har faktiskt lite dåligt samvete för detta. Att jag inte skrivit beror på att jag inte vet vad jag ska dela med mej om. Att jag har jättevärk och är på ett jävla humör har jag inte orkat skriva om. Nu har det varit en jättehektisk månad med trädgårdsrundan som startskott. det har fejats och donats både inne och ute. Vi blev klara i år också, detta tack vara Stefans entusiasm och arbetsanda. Vi fick många lovord och glada tillrop över både trädgård och keramik. Jag har uppnåt det jag vill när betraktare skrattar åt mina figurer. Då är det roligt att heta Anki.

Vi ska hämta en ny familjemedlem till helgen. En helt underbar liten katta vid namn Tess. Hur vår arga Mim kommer att bemöta denna ljuvliga varelse återstår att se. Jag kan tänka mej att hon både kommer att skjuta rygg, spotta och fräsa. Det är bara för argbiggan att bita i det sura äpplet. Tess ska stanna.

Sätter in lite bilder på trädgårdsrundan.

RSS 2.0