Allt möjligt

Torsdagen 4/5

Kom hem från Oskarström rejält mörbultad, kände mej gråtfärdig av trötthet. De kom fram till Fibromyalgi, men det visste vi redan. Hade dåligt sammvete för Mamma, tyckte att hon kunde fått stanna hemma istället för att sitta själv i ett väntrum hela dagen. Det är inte lätt att veta hur de lägger upp besöken. Tog ialla fall en runda till centrum....vi råkade blinka och det flög förbi. En strutsfarm väckte vårt intresse, de är rätt söta de små fåglarna. En kvinna från Helsingborg åkte med oss hem, det är alltid trevligt med nya människor, hon var mycket speciell och jag gillade henne. Idag känns det som om en långtradare kört över mej och backat tillbaka.
 
Min man har blivit en TV -stjärna.... skämt och sido, TV4 lokal har intervjuat Stefan inför trädgårdrundan. Det blev riktigt bra tyckte ialla fall jag. Gå in och titta. Imorgon brakar det loss, hoppas det kommer många....
http://nyhetskanalen.se/lokalt/helsingborg
pionorkideorkide

Kommentarer
Postat av: Ninni

Hej snuttan!

Ta nu igen dig idag och vila upp innan anstormningen ar trädgårdssugna intressenter dyker upp. Tänkte på dig och hoppas att du fick sms från mig.

Pussoch kram// Ninni

2009-06-05 @ 08:57:01
Postat av: Lotta

Hej Anki!

Hoppas allt är någotsånär bra läste din runa från Oskarström=( Är ett tag sedan.. Hoppas det går bra med trädgårdsrundan men det gör det säkert ni har en JÄTTE mysig minipark ju=) Ps! Det såg bra ut i tv! Ha det gott vi kanske ses & höres Kram lotta =)

2009-06-05 @ 12:11:26
Postat av: Karin

Hihi!!

Läs här: ....... snabb sväng in om Marie & hjälpte henne att fånga in rymmaren Sally.

Gissa vem dom skulle fånga in : )

2009-06-05 @ 21:19:33
URL: http://www.busebo.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0