lite tips...

Söndagen 2/8

Stefan har två veckors semester, med början i morgon. Skönt, hoppas vi får någorlunda väder så att man kan hitta på något. Idag när Marcus var på bio åkte jag och Stefan till Sofiero och tog en glass, sedan åkte vi till Råå och Lasse rökare. Köpte varsin makrillfilé och intog den med fingrarna vid småbåtshamnen, urgott!! Väl hemma tog jag Tanja på en runda då hon fick springa lös. Igår tog Martina och Halit  henne på en runda, då stack hon och dök upp efter ett tag och var alldeles brun av sörja. jäkla hundskrälle!!! Idag skötte hon sig i alla fall exemplariskt. (tur för henne).

Nu när vi har semester, brukar vi åka ut och jag har några tips på trevliga ställen. Hillesgården- är en väldigt trevlig upplevelse. Där finns både minigolf och djur, fika och spa. Hillesgården ligger naturskönt nedanför Hallandsåsens sydligaste sluttning några kilometer utanför Ö. Ljungby i nordvästra Skåne.

Sen har vi Jakriborg, utanför Lund. En egen liten stad. Där finns också fikaställen.                                  jakriborg  Anki

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0