Länge sedan...

Tisdagen 18/8

Det känns som det var ett tag sen sist. Vi var ju på kräftskiva och hade det urmysigt. De hade gjort det så fint med tält och musik och mycket gott på bordet.  I Söndags var jag och hämtade upp storsyrran och Robert. Vi fick snackat av oss och vi hann med en tur på Ikea för ljusinköp, fick med en matta också. Marcus följde med dom hem och jag och Stefan tog faktiskt och hyrde en film. Electric Mist med Tommy Lee Jones. Den var bra.

Nu har vårt krig mot skarven startat. Vi vet inte hur mycket fisk den har glupskat isig. För två veckor sedan undrade grannen om vi blivit av med några fiskar...säkert sa Stefan..Skarven har varit här. Andreas undrade därför att det suttit just en skarv som hade problem med att svälja en firre. Skarven blev störd och lyfte men flög rätt in i deras hundgård. Slaffs, så var där ingen skarv mer. En SKITFÅGEL mindre. Nu ska den skarv som är här nu också gå detta öde tillmötes....

Kommer att sänka priset på kottarna. Det är ingen som är intresserad av dessa små gullegrisar. Synd... jag tycker de är bedårande. Lätta att sköta är dom också.

Pappa var här och hjälpte till med all fallfrukt som måste upp från marken. Tack pappa!

Annars har inget speciellt hänt.  Anki 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0